Partnerséget építünk
Európai Regionális Fejlesztési Alap
www.skhu.eu | www.rdvegtc-spf.eu

Zöld innovatív kisokos - Közös természeti értékeink

Közös környezeti adottságokon, kulturális és vallási hagyományokon, örökségeken alapuló zarándokutak fejlesztése határon átnyúló együttműködésben

Projekt információk
Mobilalkalmazás letöltése
Mobilalkalmazás megtekintése

Zöld kisokos

Zöld innovatív kisokos - Közös természeti értékeink

Palást Község és a Mária Út Közhasznú Egyesület, SKHU/WETA/1901/4.1/229 azonosítószámmal a múlt év során közösen megvalósított projekten dolgoztak „Zöld innovatív kisokos - Közös természeti értékeink” címmel, amelyben a fejlesztett játék a Zöld kisokos nevet kapta.

Adatkezelési tájékoztató a Mária Út „Zöld kisokos” elnevezésű mobil alkalmazásával kapcsolatban

A Zöld kisokos projekt a végéhez érkezett

Palást Község és a Mária Út Közhasznú Egyesület együttműködése az SKHU/WETA/1901/4.1/229 azonosítószámú, Zöld innovatív kisokos - Közös természeti értékeink című projektben 2021.09.30. nappal a megvalósítása végéhez érkezett.

Zöld Kisokos - Felhasználói kézikönyve

Az Interreg V-A Szlovákia Magyarország Együttműködési Program keretében az SKHU/WETA/1901/4.1/229 azonosítószámú, "Zöld innovatív kisokos - Közös természeti értékeink" című projektjében Palást Község Önkormányzata, valamint a Mária Út Közhasznú Egyesület az együttműködő partnerek.

A „majdnem névtelen” - Játék bemutatása 6.

Első cikkeink egyikében a készülő játék neve:

Kérjük a jelölje meg a helyes választ!

SmartZ                Zöld kisokos 

 

Na, ki emlékszik rá? 

Nem, nem! Ezt a kérdést nem hagyjuk nyitva, nem szeretnénk álmatlan éjszakát okozni senkinek! 

Zöld kisokos - Játék bemutatása 5.

Térjünk vissza kicsit azokhoz a helyszínekhez, amelyek a kérdés-kártyákat inspirálták, illetve, hogy hogyan és pontosan milyen módon kapcsolódnak ezzel a Zöld kisokos játékhoz.

Zöld kisokos - Játék bemutatása 4.

A Zöld kisokos játék, egy olyan oktató/edukációs játék, amely nemcsak a fiatal korosztálynak készült, ígyhát a felnőttek számára is tartogat meglepetéseket!

Zöld kisokos - Játék bemutatása 3.

Folytatódik a játék és annak különböző funkcióinak bemutatása, amelyet a Mária Út Közhasznú Egyesület és Palást Község újabb közös Interreg projektjében fejleszt. Ugyan a játék menete már ismeretes számunkra és koránban már bemutattuk azt a funkciót is, amely a természeti értékeket ápoló partnereket mutatja be a felhasználóknak.

De mit tud még ez az alkalmazás?

Zöld kisokos - Játék bemutatása 2.

A Mária Út Közhasznú Egyesület és Palást Község egy játékot fejleszt, amelyet mobiltelefonon és webes felületen is játszhatunk.

A játék menetét korábban már bemutattuk, lássuk, milyen egyéb funkciók kaptak még helyet!

SmartZ - Játék bemutatása

A Mária Út Közhasznú Egyesület és Palást Község egy innovatív játék megvalósításán dolgozik.

Készülő játék

A Mária Út Közhasznú Egyesület és Palást Község jelenlegi közös projektjében az együttműködő partnerek egy innovatív játék megvalósításán dolgoznak.

Zöld kisokos

Az Interreg V-A Szlovákia – Magyarország Együttműködési Program SKHU/WETA/1901/4.1/229 azonosítószámú, Zöld innovatív kisokos - Közös természeti értékeink című projektjének keretében, az útvonalon található természeti értékek felmérése, valamit a játék fejlesztésének munkálatai jó ütemben haladnak, nemsokára megkezdődhet a tesztelés időszaka.

Zöld innovatív kisokos - Közös természeti értékeink

2020. október végével lezárult Palást Község és a Mária Út Közhasznú Egyesület első közös Interreg projektje.

A munka azonban nem áll meg, sőt!