Partnerséget építünk
Európai Regionális Fejlesztési Alap
www.skhu.eu | www.rdvegtc-spf.eu

Zöld kisokos - Játék bemutatása 2.

cikk, szerző: sodi

A Mária Út Közhasznú Egyesület és Palást Község egy játékot fejleszt, amelyet mobiltelefonon és webes felületen is játszhatunk.

A játék menetét korábban már bemutattuk, lássuk, milyen egyéb funkciók kaptak még helyet!

Mivel a játék tartalmát tekintve a természeti értékek bemutatására fókuszál, így ezeknek a természeti értékeket őrző, ápoló vagy fenntartó szervezetek, egyesületek bemutatásának szenteltünk helyet, hiszen az ő segítségükkel valósulhatott meg a tartalom és a kérdések kidolgozása.

 

 

Természeti érték gazdák bemutatása:

 

A Helyszínek menüpont egy nagyon hasznos funkciója a játéknak, hiszen egy rövid ismertetővel máris a segítségünkre van az adott értékmegőrző pont megismerésében, azon túlmutatva pedig segíthet nekünk a legközelebbi kirándulásunk helyszínének kiválasztásában. Erre a menüpontra kattintva tehát az együttműködő partnerek listája látható, amely a Google alapján látható értékeléseket is megmutatja nekünk.

 

Egy lefelé mutató kis nyíllal az adott természeti értékmegőrző pont adatait is elérhetjük, ahol többek között megtalálhatjuk a nyitvatartási időt, az elérhetőségeket (cím, telefonszám és weboldal címe), és ahogy említettük egy rövid ismertetőt is tálhatunk.

 

Palást Község és a Mária Út Közhasznú Egyesület együttműködése az Interreg V-A Szlovákia – Magyarország Együttműködési Program SKHU/WETA/1901/4.1/229 azonosítószámú, Zöld innovatív kisokos - Közös természeti értékeink című projektjének keretében valósul meg.

 

A játék további funkciójáról következő cikkünkben olvashatnak!

 

www.skhu.eu

www.rdvegtc-spf.eu

 

A jelen cikk tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.


A honlap tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.