Partnerséget építünk
Európai Regionális Fejlesztési Alap
www.skhu.eu | www.rdvegtc-spf.eu

Zöld kisokos

cikk, szerző: sodi

Az Interreg V-A Szlovákia – Magyarország Együttműködési Program SKHU/WETA/1901/4.1/229 azonosítószámú, Zöld innovatív kisokos - Közös természeti értékeink című projektjének keretében, az útvonalon található természeti értékek felmérése, valamit a játék fejlesztésének munkálatai jó ütemben haladnak, nemsokára megkezdődhet a tesztelés időszaka.

Az alkalmazás fejlesztése mellett egyéb tevékenységeket is folytatunk, mint például az együttműködés hatékonyságának növelése érdekében a Mária Út Közhasznú Egyesület és Palást község is workshopok megvalósítását tervezi a partnerei számára, ily módon megismertetve, bemutatva a fejlesztett játékot.

A projekt eredményeképp létrejön egy olyan innovatív ismeretterjesztő alkalmazás, amely adott térségi természeti értékek fenntartói, bemutatói és egyéb szolgáltatók együttműködése révén valósul meg. Az alkalmazás többféleképpen hasznosul, hiszen mindamellett, hogy erősíti a helyi szereplők együttműködését és minőségi tudásanyagot biztosít a térség iránt érdeklődők számára, továbbá felhívja a figyelmet a régió természeti és kulturális örökségeire, a megjelenő igények pedig további együttműködést generálnak a partnerek között.

 

www.skhu.eu

www.rdvegtc-spf.eu

 

A cikk tartalma nem feltétlenül tartalmazza az Európai Unió hivatalos álláspontját.

 


A honlap tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.