Partnerséget építünk
Európai Regionális Fejlesztési Alap
www.skhu.eu | www.rdvegtc-spf.eu

Zöld kisokos - Játék bemutatása 4.

cikk, szerző: sodi

A Zöld kisokos játék, egy olyan oktató/edukációs játék, amely nemcsak a fiatal korosztálynak készült, ígyhát a felnőttek számára is tartogat meglepetéseket!

Mint ahogy korábban bemutattuk, a Zöld kisokos játék mobiltelefonon és webes felületen is játszható.

Miután megtekintettük a kártyákat a kérdések következnek, és miután mind a 10 lehetséges kártya végére érünk, - ahogy egy korábbi cikkben is láthatták – megtekinthetjük a korábbi eredményeket.

A kártyák címére kattintva megjelenik a felhasználónak a kártyához tartozó két kérdés és a helyes válaszok. A helyes választ sárga csillagocskával fogja jelölni nekünk a játék.

Az eredménylap végére érve láthatjuk az Eredmény mentése mezőt, ide pedig a nevünket, vagy becenevünket beírva elmenthetjük az elért eredményünket.

A következő gombra kattintva láthatjuk a toplistákat, a fenti menüsoron kiválasztva, hogy a közelben lévő, vagy az azon a napon játszott és elért eredményeket szeretnénk megnézni. Lehetőség van arra is, hogy a „Mind” kiválasztásával az eddigi összes játék eredményei is megtekintsük.

 

Palást Község és a Mária Út Közhasznú Egyesület együttműködése az Interreg V-A Szlovákia – Magyarország Együttműködési Program SKHU/WETA/1901/4.1/229 azonosítószámú, Zöld innovatív kisokos - Közös természeti értékeink című projektjének keretében valósul meg.

 

 

A játék további funkciójáról következő cikkünkben olvashatnak!

 

www.skhu.eu

www.rdvegtc-spf.eu

 

 

A jelen cikk tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.


A honlap tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.