Partnerséget építünk
Európai Regionális Fejlesztési Alap
www.skhu.eu | www.rdvegtc-spf.eu

Zöld kisokos - Játék bemutatása 5.

cikk, szerző: sodi

Térjünk vissza kicsit azokhoz a helyszínekhez, amelyek a kérdés-kártyákat inspirálták, illetve, hogy hogyan és pontosan milyen módon kapcsolódnak ezzel a Zöld kisokos játékhoz.

A geolokáció szóval mostanában egyre többször találkozhatnak azok, akik az interneten böngésznek. Itt nem egy új marketing csodafegyverre kell gondolni, bár tagadtatatlan, hogy a helymeghatározáson alapuló analitikai piacon előszeretettel alkalmazzák.

 

Esetünkben viszont a játék használatakor egy sor új lehetőséget kínál, hiszen az alkalmazás letöltése után az első használatkor az alkalmazás engedélyt fog kérni a felhasználó helyadataihoz. Ha megadjuk az engedélyt, akkor geolokáció segítségével a tartózkodási helyünknek megfelelően, vagy az ahhoz a legközelebb lévő természeti értékmegőrző ponthoz tartozó kérdéssort fogjuk kapni a játéktól.

(Abban az esetben, ha belépéskor nem hagytuk jóvá az engedélyt, később ezt a telefon saját alkalmazás beállítás menüjében az alkalmazásengedélyek menüpontjában tudjuk módosítani).

 

Palást Község és a Mária Út Közhasznú Egyesület együttműködése az Interreg V-A Szlovákia – Magyarország Együttműködési Program SKHU/WETA/1901/4.1/229 azonosítószámú, Zöld innovatív kisokos - Közös természeti értékeink című projektjének keretében valósul meg.

 

 

A játék további funkciójáról következő cikkünkben olvashatnak!

 

www.skhu.eu

www.rdvegtc-spf.eu

 

 

A jelen cikk tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.


A honlap tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.