Partnerséget építünk
Európai Regionális Fejlesztési Alap
www.skhu.eu | www.rdvegtc-spf.eu

Zöld kisokos - Játék bemutatása 3.

cikk, szerző: sodi

Folytatódik a játék és annak különböző funkcióinak bemutatása, amelyet a Mária Út Közhasznú Egyesület és Palást Község újabb közös Interreg projektjében fejleszt. Ugyan a játék menete már ismeretes számunkra és koránban már bemutattuk azt a funkciót is, amely a természeti értékeket ápoló partnereket mutatja be a felhasználóknak.

De mit tud még ez az alkalmazás?

A játékban szereplő tartalmak gyűjtésekor, egyértelmű volt, hogy egyes természeti értékek a helyszínek és különböző élőhelyek adottságai miatt nem lelhetők fel mindenhol.

Ezért ezek közül akad pár olyan, amit bizonyos természeti értéket őrző partnerhez rendeltünk hozzá.

A gyakorlatban ez azt jelenti majd, hogy a játék során látható 10 információs kártya közül, adott helyen lévő természeti értékekről a játékos több kérdést fog kapni.

Ezt elsősorban azért képzelték el így a fejlesztők, hiszen, ha egy adott helyhez kapcsolódó tartalom jelenik meg a játékon belül, akkor a felhasználó akár meg is tudja nézni azt a természeti képződményt, vagy akár az ott megtalálható növényeket is.

 

Palást Község és a Mária Út Közhasznú Egyesület együttműködése az Interreg V-A Szlovákia – Magyarország Együttműködési Program SKHU/WETA/1901/4.1/229 azonosítószámú, Zöld innovatív kisokos - Közös természeti értékeink című projektjének keretében valósul meg.

 

A játék további funkciójáról következő cikkünkben olvashatnak!

 

www.skhu.eu

www.rdvegtc-spf.eu

 

A jelen cikk tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.


A honlap tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.