Partnerséget építünk
Európai Regionális Fejlesztési Alap
www.skhu.eu | www.rdvegtc-spf.eu

A Zöld kisokos projekt a végéhez érkezett

cikk, szerző: sodi

Palást Község és a Mária Út Közhasznú Egyesület együttműködése az SKHU/WETA/1901/4.1/229 azonosítószámú, Zöld innovatív kisokos - Közös természeti értékeink című projektben 2021.09.30. nappal a megvalósítása végéhez érkezett.

A projekt egyik célja, melyben a két partnerország közötti együttműködés megerősítése a két partnerország között, a játék fejlesztése során más partnereket is közös együttműködésre ösztönzött.

A fejlesztéssorán kialakított webes és mobil applikáció a térség természeti értékeit hivatott bemutatni, amelyet a partnerek hosszú távon kívánnak fenntartani, valamint bővíteni. Fokozottan igaz ez az új nemzetközi kapcsolatokra is.

A projekt eredményei között fontos megemlíteni, hogy azok a természeti értékek, amelyeknek felmérése és rögzítése megtörtént, egytől-egyig igazán említésre méltóak. Itt fontos megemlíteni, hogy a kiaknázatlan és a játékban nem szereplő értékek száma szinte végtelennek tűnik, hiszen az adatok gyűjtése és rendszerezése során mindig újabb és újabb érték kerülhetett volna fel a listára, ami újabb és újabb lehetőséget ad a játék tartalmának bővítésére. Ezeket természetesen a partnerek a későbbiekben bővíteni kívánják.

A promóciós tevékenységek, a projekt keretében megszervezett workshop és disszeminációs rendezvény összességében a projekt megvalósítási időszakában mind a fejlesztett alkalmazás promótálására és bemutatására szolgáltak.

A Mária Út Egyesület, valamint Palást Község egymástól függetlenül mindig is igyekezett megfelelő feltételeket megteremteni annak érdekében, hogy a kitűnő környezeti adottságokkal rendelkező térségekben növekedjen az odalátogatók száma, kihasználva az említett vonzerőkben rejlő valamennyi potenciált, igyekeztek ezeket a szempontokat a közös munka során is szem előtt tartani.

A Mária Út Közhasznú Egyesület és Palást Község együttműködése az Interreg V-A Szlovákia – Magyarország Együttműködési Program SKHU/WETA/1901/4.1/229 azonosítószámú, Zöld innovatív kisokos - Közös természeti értékeink című projektjének keretében, határon átnyúló együttműködésben valósulhatott meg.

 

 

www.skhu.eu

www.rdvegtc-spf.eu

 

A jelen cikk tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.

 

 

 


A honlap tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.